Eelis ja Sebastian

26.08.2010 - 10:18 / ninamutik.


Strippini vampyyreistä syntyi näkemästäni unesta. Unessani kaksi vampyyriä oli ostoskeskuksessa ja yritti epätoivoisesti sulautua ihmisten joukkoon. He riitelivät kassajonossa siitä, kuinka bonuskorttia tulisi käyttää oikein. He olivat varmoja, että jos he eivät vakuuttavasti osaa antaa oikeita muovilärpäkkeitä kassalla sanoen oikeita sanoja, ihmiset huomaavat, että he ovat vampyyreitä. Vampyyrit tarkkailivat muita ostoksilla olijoita ja koittivat tehdä perässä samalla tavalla.

Ajatus ihmiskunnan osaksi pyrkivistä vampyyreistä humoristisessa valossa jäi pyörimään mieleeni. Ensin alkoi syntymään muutamia pieniä piirroksia, mutta muutaman kuukauden päästä huomasin piirtäväni strippiä. Eelis ja Sebastian alkoivat elää omaa elämäänsä. Nyt olen päättänyt julkistaa tuon elämän, ja kenties muitakin sarjakuvia, sarjakuvablogin kautta. Toivottavasti nautitte vampyyrien seikkailuista yhtä paljon kuin minä.

Kategoria: vampyyrit.
Tagit:2 vastausta - “Eelis ja Sebastian”

  1. Banda Kirjoittaa:

    Haa vähänkö ihana idea tämmönen :DD Hyvän unen oot nähny ja mainiot hahmot siitä tehny :D Sun piirrustustyyli on ihana tollanen.. Söpö! :D
    Menee niiiiin stalkkauslistaani tämä sivu! :)

  2. ninamutik Kirjoittaa:

    Kiitos! :)

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus