Metsä

23.11.2010 - 10:45 / ninamutik.


Tein kokeellisen sarjakuvan rajoja tunnustelevan työn, joka on ikäänkuin visuaalinen runo. Se on monitulkintainen ja koostuu mielikuvista ja vertauskuvista, vaikka selkeä tarinallisuuskin on havaittavissa. Klikkaamalla kuvaa näet sen isompana.

Kategoria: Aiheeton.
Tagit: ,3 vastausta - “Metsä”

  1. Merrot Kirjoittaa:

    Tämä on todella hieno ja visuaalinen runo on loistava idea. Harmi että ei ole pitempi.

  2. ninamutik Kirjoittaa:

    Kiitos! Minäkin pidin visuaalisen runon ajatuksesta. Tämä oli vasta ensimmäinen harjoitus aiheesta ja siksi jäi ehkä lyhyeksi. Aion kyllä vielä tutkia asiaa enemmänkin ja kenties seuraavasta runosta tulee pidempi. Olisi mielenkiintoista kuulla tulkintaa lukijoilta siitä, että mistä runo kertoi.

  3. taippa Kirjoittaa:

    oi – tykkään! lisää näitä :)

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus