Eeliksen synty

7.03.2011 - 23:42 / ninamutik.


Tässä on yksi sivu pitkästä Vampyyri-tarinasta Eeliksen synty, joka kertoo siitä kuinka toverukset tapasivat. Kuten kuvista voi aavistaa, Eelis oli nuori pahaa aavistamaton munkki, joka joutui vampyyri Sebastianin uhriksi. Tällä sivulla Sebastian on juuri juottanut tappamalleen Eelikselle omaa vertaan ja tämä herää henkiin vampyyrina. Klikkaamalla kuvaa näet sen suurempana versiona.

Eeliksen synty tulee ilmestymään ensimmäisessä Vampyyrit omakustanteessa muualla julkaisemattomana tarinana. Täytyyhän kirjassa olla lukijoille jotain lisäarvoa, eikös?

Kategoria: vampyyrit.
Tagit:5 vastausta - “Eeliksen synty”

 1. Leea Kirjoittaa:

  Mukitolkulla juotettiin.

 2. ninamutik Kirjoittaa:

  Itseasiassa muki on Eeliksen viinikolpakko, joka taistelun tuoksinnassa on pudonnut lattialle. Tämä ei tietty muusta tarinasta irrallisessa sivussa käy ihan ilmi. Mutta tuo, että verta on juotettu mukitolkulla, on itseasiassa hemmetin hauska tulkinta! Täytyy ehkä käyttää tuota ideaa vielä… :)

 3. Heidi Kirjoittaa:

  Moikka! En ole aiemmin kommentoinut blogiasi, mutta olen lukenut Vampyyreitasi. On monet naurut irronnut =) kiitos niistä. Saakos tiedustella, mistä ja nilloin tuota omakustannetta sitten saisi hankittua?

 4. ninamutik Kirjoittaa:

  Hei Heidi!

  Kiitoksia palautteestasi! Mukava kuulla, että tekeleeni ilahduttavat. :)

  Tuotan tuon omakustanteen sitten kun saan strippejä 60kpl kasaan. Nyt niitä on kasassa puolet tästä, eikä siitä ihan vielä albumia tule. :) Kun omakustanne julkaistaan, niin tiedotan asiasta ja yksityiskohdista täällä blogissani ja myös Facebook-sivuillani, jotka löytyvät etsimällä nimellä “Nina Mutik”. Luultavimmen tilaaminen hoidetaan sähköpostitse suoraan minulta ja maksamalla tilisiirrolla tililleni. Todennäköisesti myyn myös itse kirjasta ainakin sarjakuvamessuilla. Suunnitteilla on myös joitain käsintehtyjä oheistuotteita, kuten aamiaslautanen ja muki, mutta saa nähdä… ;)

  Uskoisin, että puolisen vuotta vielä menee, että ehdin tekemään Vampyyrejä kirjaksi asti, mutta hyvä kuulla, että on jo ostajia! :D

 5. Heidi Kirjoittaa:

  Moi!

  Saat tokkiinsa ainakin musta potentiaalisen ostajan =) kuvaat mielestäni näitä “aikamme ilmiöitä” vampyyreissä tavalla, jotka ainakin mua naurattavat… lisäksi pidän hahmoistasi =) ovat omalla tavallaan hyvin sympaattisia =)

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus