Kokkaa kuin graafikko

12.04.2011 - 12:00 / ninamutik.


Tein tämän sarjakuvan Taideteollisen korkeakoulun graafisen suunnittelun koulutusohjelman ennakkotehtäväksi. Ennakkotehtävän aihe oli: “Tee kuvitettu/piirretty ‘ruokaresepti’, jota noudattaen voi valmistaa aterian, jolla graafikko lisää työssään tarvittavia henkisiä tai ammatillisia taitojaan.” Uskomattoman mahdoton ja epäselvä siis. Mikä ihme on “ruokaresepti”? Vertauskuvallisesti melkein kuin ruokaresepti? Pyrin välttämään ilmiselvimmät ratkaisut, kuten kuvitetun ruokaohjeen, jolla valmistetaan ateria, joka tukee ravintoarvoiltaan aivotoimintaa tai jonkin kofeiiniaddiktioon liittyvän kuluneen vitsin. Viikon kuumeisella pohtimisella syntyi “Kokkaa kuin graafikko”, jossa valmistetaan ateria samalla prosessilla kuin graafikko tekee työtään.

Klikkaamalla kuvaa näet sivun suurempana.

Kategoria: Aiheeton.
Tagit: , ,2 vastausta - “Kokkaa kuin graafikko”

  1. Comic Sans Kirjoittaa:

    Mahtava sarjis ja hieno analogia kaikenkaikkiaan! Nauratti. Etenkin kun tuo otsikkofontin o-kirjain näyttää nopeasti vilkaistuna a:lta. “Kakkaa kuin graafikko!”

  2. ninamutik Kirjoittaa:

    Kiitos! Otsikon fontin kaksitulkintaisuus oli ihan harkittu ja nauratti itseänikin. :)

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus