Paratiisi

25.04.2011 - 11:37 / ninamutik.


Teen vanhoja Taikin pääsykoetehtäviä harjoitellakseni tulevaan pääsykokeeseen. (Toivottavasti edes pääsen kokeisiin esikarsinnasta.) Tämän tehtävän aiheena oli maalaus tai piirustus paratiisista. Ensimmäinen paratiisini oli niin synkkä, että tein pikana vielä toisen, kliseisemmän, mutta iloisemman. Loppujen lopuksi en kuitenkaan osannut oikein sanoa, kumpi on parempi.

Ensimmäinen, synkempi paratiisi:

Toinen, iloisempi paratiisi:

Kategoria: Maalaus ja piirrustus.
Tagit: , , ,5 vastausta - “Paratiisi”

 1. Pipps Kirjoittaa:

  Eka voittaa musta ihan sen perusteella, että sommituyksellisesti, teknisesti ja idealtaan parempi – joskin tosin synkkä. Ainakin näin näytöltä katsoen.

 2. Leea Kirjoittaa:

  Mä tykkään ekasta, siinä on pilvet väistymässä…

 3. Bugsy Kirjoittaa:

  Eka on parempi, toka on idean ja toteutuksen puolesta kuin peruskoulun kuvistunnilta

 4. ninamutik Kirjoittaa:

  Kiitos kommentista! Ensimmäisestä paratiisista on pitänyt enemmän usea muukin. Tästä näkee hyvin sen, että kannattaa vaan luottaa siihen intuitioon, vaikka tulokset olisikin jopa epäilyttävän epätavanomaisia.

 5. ninamutik Kirjoittaa:

  On jännää, että ensimmäistä paratiisia monet pitää teknisesti parempana, vaikka musta nuo molemmat on teknisesti melko huonoja. Ekassa kyllä on niin vahva sommittelu ja iskevät värit, että siinä tekninen heikkous tai yksinkertaisuus vaikuttaa tarkoituksenmukaisemmalta.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Recent Posts

April 2011
M T W T F S S
« Mar   May »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930