Ninjamutanttivampyyri!!!

12.05.2011 - 20:45 / ninamutik.


Tämä sarjakuvani voitti toisen sijan Lapsellisin pienlehti 2010 -kilpailussa ja on nyt julkaistu Hokkuspokkus-juoman etiketin alta löytyvänä sarjakuvalehtenä. Sarjakuvia on tullut Hokkuspokkuksissa ulos nyt yhtäaikaa useita erilaisia, joten juuri Ninjamutanttivampyyrin löytäminen voi olla haastavaa. Hokkuspokkus juomia löytyy ainakin kaikista Prismoista.

Kategoria: Aiheeton.
Tagit: , ,4 vastausta - “Ninjamutanttivampyyri!!!”

 1. Aliisa Kirjoittaa:

  Linkitin tämän blogini Facebook-sivulle, on se vaan niin sydämellinen tarina.

 2. ninamutik Kirjoittaa:

  Kiitos Aliisa! Ilostuttaakseni ja ilahduttaakseni minä näitä teen, joten jakoon vaan mahdollisimman paljon! Kantsii myös tykätä Facebook-sivustani, joka löytyy hakemalla nimellä “Nina Mutik”. *vink vink* :)

 3. Mika Mannonen Kirjoittaa:

  Haha! Eksyin tänne ja sain päivän piristyspläjäyksen tuosta sarjakuvasta :D. Aivan mahtava :)

 4. ninamutik Kirjoittaa:

  :D Kiitoksia!

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus