Teoria kaikesta

26.08.2011 - 20:12 / ninamutik.


Tällä sarjakuvatapaamisessa tehdyllä työllä voitin tilaisuuden piirroshaasteen, jonka aihe oli:

Kuten yleisesti on tunnettua, sarjakuvapiirtäjistä löytyy hulluja. Siis Tosi Hulluja. Tehtävänänne on pistää vielä hullummaksi. Kehitä, piirrä ja mahdollisesti traktatoi oma mielipuolinen päähänpinttymäsi, joka haastaa, ohittaa ja jättää tomuunsa niin Neal Adamsin kasvavan maapallon teorian kuin Dave Simin näkemyksen naisista luovuuden tyhjiöinä.

Saavutetaanko maailmanrauha syöttämällä delfiineille LSD:tä? (Tätä on ihan oikeasti yritetty, ilmeisesti ei toiminut.) Onko maailmankaikkeus vain valtava keksi ja maapallo siinä oleva suklaapala? Onko Paris Hilton oikeasti juutalaispankkisalaliiton pääinkvisiittori? Tule ja julista Totuutesi!”

Piirsin teorian, joka selittää ihan mitä vaan:


Kategoria: Aiheeton.
Tagit: , ,Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus