Näillä päästiin Taikkiin!

23.06.2012 - 15:54 / ninamutik.


Pääsin Taikkiin Graafisen suunnittelun taiteen kanditaatin tutkintoa suorittamaan! Julkaisin blogissani nyt kaikki tämän vuoden pääsykoetehtävät, niihin tekemäni työt ja saamani arvosanat. Näistä toivottavasti on iloa sekä muille pyrkijöille että muuten vaan uteliaille.

Kategoria: Aiheeton.
Tagit: , , , , , , ,5 vastausta - “Näillä päästiin Taikkiin!”

 1. Maija S. Kirjoittaa:

  Onnea!! Ihan mahtavaa että pääsit Taikkiin! Esitteletkö muuten joskus perheesi, sarjakuvissa siihen näyttää kuuluvan kaksi henkilöä sinun lisäksesi? Ei muuten mut olen utelias kun ette näytä mahtuvan peruspariskuntanormiin.. :)

 2. ninamutik Kirjoittaa:

  En ainakaan blogissani esittele perhettäni näitä sarjakuvia tarkemmin, mutta kyllä, siihen kuuluu kolme yhdessä elävää aikuista ja eihän se ihan perinteistä ole. :)

 3. us Kirjoittaa:

  aika hieno ja olen etsinyt kuvia….kiiiiiiitoooooo

 4. us Kirjoittaa:

  heiiii onk täällä kansa ennakkotehtäväsi..eikö ne paina paljon.;D ihana.soiteelin viikko sitte taikiin, ei ole saatavilla tehtavia ja törmasin sinnuu

 5. ninamutik Kirjoittaa:

  Ennakkotehtävästä on vaan pääosat, koko lehti oli liian iso muokattavaksi blogi-muotoon. Akvarellitekniikat, rikkain fiktiivinen hahmo -infografiikka, Funky Elephant -kuvitus ja Suomalaisesta sarjakuvasta -sarjis oli osana ennakkotehtävää.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus