Pienlehtitaivas 2013

19.10.2013 - 13:24 / ninamutik.


Laitoin Helsingin sarjakuvafestivaalien Pienlehtitaivaassa matkaan joukkosarjakuvan. Lähes jokainen paikalla ollut omakustanteiden myyjä ehti piirtää sarjakuvaan oman ruutunsa. Tässä tulos, klikkaamalla kuvaa näet sen suurempana.

Toivottavasti tästä saadaan käynnistettyä vuosittainen Pienlehtitaivaan joukkosarjakuvaperinne. Sarjakuvaan osallistuneet voivat lähettää minulle nimiään/nimimerkkejään ja kotisivu/blogilinkkejään, niin lisään tämän viestin perään.

Osallistuneet: (lista päivittyy sitä mukaa kun tekijät ilmoittautuvat)
Nina Mutik, Onsku Ojanen, Jouko Nuora, Timer Elmgren, Ainur Elmgren,

Kategoria: Aiheeton.
Tagit: , , ,Yksi vastaus - “Pienlehtitaivas 2013”

  1. Onsvaltti Kirjoittaa:

    kaunista. :D hankit hei vihon minne tällattii voi jatkaa sit joka tapahtumassa.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus